Imperdibles.cat

Informació i entreteniment en català

Tot és violència: Instagram esborra per “violència gràfica” les fotos d’un cocido gallec

Per redaccio el 2019-10-22 19:58:34

Ara sembla que tot és violència. També per a Instagram, perquè el cuiner de Vigo Richard Barreria ha denunciat que la xarxa social ha eliminat diverses fotografies seves per “infringir les normes comunitàries” que inclouen “violència gràfica, llenguatge que incita a l’assetjament, violència i bullying o nus i activitat sexual”. En canvi, segons ha relatat, el que en realitat es podia veure a les fotos eren cigrons, verdures i vi… un cocido gallec, que és una mena d’escudella de la regió espanyola.

Era el “primer cocido de la temporada” a casa de la mare de l’usuari, una publicació que aquest comparteix anualment sense haver tingut abans un problema similar. “Em sembla increïble. No hi haurà restaurants, cuineres i cuiners a Instagram que posen els seus menjars. Pots veure centenars de publicacions de menjar, d’hamburgueses”, denuncia Barreira.

Comenta-ho