Imperdibles.cat

Informació i entreteniment en català

Els polis nacionals diuen que els manifestants els atacaven amb motoserres (que no ha vist ningú)

Per redaccio el 2019-10-21 08:30:44

La Cadena SER ha tingut accés als xats de diversos policies destinats o desplaçats a Catalunya i que estan reprimint les manifestacions que aquests dies hi tenen lloc en resposta a la sentencia del Procés. Segons l’impactant relat dels policies, els manifestants els han arribat a atacar amb motoserres, una imatge que no ha vist ningú tot i la profusa presència de periodistes i mòbils, que ha permès veure imatges de la brutalitat policial per centenars.

Nos han atacado con motosierras, es una puta locura esto y queda toda la noche. Hay un montón de compañeros heridos que se iban quedando inconscientes con manos rotas brazos rotos, esto es una puta locura”

L’inverossímil relat dels policies ha provocat la befa d’alguns tuitaires que consideren que no eren a Catalunya sinó a Inventland:

Comenta-ho