Imperdibles.cat

Informació i entreteniment en català

“Ens extingirem per idiotes”: Correfour envasa en safata i film… un xurro!

Per redaccio el 2019-07-16 09:06:02

La consciència contra el plàstic no para de créixer. Les imatges de grans animals marins amb la panxa plena de plàstics ha començat a fer efecte en la consciència col·lectiva contra l’abús d’aquest material… però hi ha molta feina a fer. Així ho demostra aquest tuit viral que mostra com a Carrefour venen un sol xurro envasat en safata i film, un autèntic atemptat natural, que l’autor de la foto resumeix brillantment: “Ens extingirem per idiotes”.

Carrefour va aclarir després que la imatge corresponia a un supermercat de l’Argentina (fet que no li resta cap gravetat), i que ja havia estat retirat de la venda. El preu del xurro? 20 cèntims d’euro, al canvi dels pesos.

Comenta-ho