Imperdibles.cat

Informació i entreteniment en català

Test: Quin personatge de ‘Plats Bruts’ ets, en 10 preguntes

Per redaccio el 2019-07-11 16:46:13

Si vas a una illa deserta, què t'emportes?

Aniries a treballar a Madrid, si et sortís una oferta

Quin tipus de música prefereixes?

Creus en fantasmes?

Què en penses del teu físic?

Les madelenes...

Tria

Vas a la platja, què fas?

Et conviden a un sopar important, què hi portes?

Ets enamoradís?

Personatge de 'Plats Bruts'
Emma

Ets jovenívola i descuidada. Tens una crossa, que és l'"Ah, vale!" i atreus els nois gairebé sense adonar-te'n. Quina sort!
Carbonell

T'agrada un rifle més que una vespre de juliol a la terrassa del Maurici. Has passat per totes les guerres i conegut tots els actors de l'Edat d'Or de Hollywood. I això t'ha fet una dona dura, amb caràcter, però que es fa estimar.
Iaia

Tot i que fa temps que veus la llum al final del túnel, no t'acaba d'arribar el moment. I sort! Perquè sense voler-ho ets l'ànima de la festa, sobretot quan intentes parlar com els joves. Ah i cuida aquesta vista, que no és Lupe!
Ramon

Portes més anys que les pedres a la teva feina i t'has fet imprescidible perquè ets massa car de fer fora. Vas una mica sortit, però de vegades és més de 'boquilla' que real. Et prova una tanga.
Lopes

Ets una mica cagadubtes i poruc, però quan et surt el caràcter, en tens. Tot i que ets protagonista, de vegades la gent es fixa més en els que hi ha al teu voltant, i això de vegades et molesta. Però tens frases que ja s'han convertit en Història de Catalunya.
David

Estàs bo i ets ric del cagar. Llàstima que de vegades ho recordis massa als altres. Tot i que ja en tens vintillargs, de vegades sembles una mica immadur, tant que algun cop has hagut d'amagar els llençols dels grans i encara no has après a nedar. Això sí, tens mig país enamorat.
Mercedes

Ets una dona de caràcter que no s'està per hòsties, però que també tens un cor i et saps enamorar. La ràdio s'enfonsaria sense tu, i amb tu tampoc és que rutlli del tot. Tens un sex-appeal que fa bavejar joves i grans.

Digue’ns què t’ha sortit als comentars i COMPARTEIX!

Comenta-ho