Imperdibles.cat

Informació i entreteniment en català

Òscar Dalmau havia de presentar el videoclip en català de la Rosalia i va dir que no

Per redaccio el 2019-07-04 15:13:48

El presentador de ‘La Competència’ Òscar Dalmau ha deixat passar una oportunitat de fer-se famós mundialment. Segons ha explicat ell mateix al programa de RAC1, va rebre una oferta per aparèixer al videoclip en català de Rosalía, ‘Milionària’ fent de presentador del concurs fictici als anys 80.

El rol que va acabar fent un altre actor català, Iván Losa, li anava que ni pintat, per la seva estètica retro, que ja ha passejat amb encert pels platós de TV3, amb programes com ‘La nit dels Òscars’ o ‘El gran dictat’. Però en rebre el mail amb la proposta per participar en aquest videoclip, que acumula més de dos milions de visites en mig dia, no hi va fer gaire cas perquè no podia assumir la càrrega de feina que requeria, amb un dia sencer de rodatge, incompatible amb el programa de ràdio que copresenta amb Òscar Andreu.

“Si heu vist el videoclip, veureu que hi ha un presentador, que havia de ser jo”, ha confessat Dalmau, que ha rebut les crítiques en to de broma dels col·laboradors del programa com Mohammed Jordi, i altres companys, com Andreu o Oriol de Balanzó.

Comenta-ho